Wonen in een park

Landschapsarchitecten Avantgarden tekenden een park met een open, glooiend landschap uit. Grassen en inheemse hoogstambomen vormen een groene long tussen de Barelstraat en de Barelveldweg. Volle hagen en bloeiende struiken garanderen uw privacy. Barl’lo wordt een groen nest voor zijn bewoners. Geen auto’s in het binnengebied waardoor wandelaars en fietsers hier heer en meester zijn.

Zo zien we het graag!

Toparchitectuur

Slank en sierlijk


Barl’lo werd ontworpen door het gerenommeerde architectenbureau Binst Architects, gekend voor het gebruik van eerlijke materialen en heldere architectuur. De gelaagde opbouw en de luxueuze materiaalkeuze zorgen niet alleen voor een unieke maar ook voor een klassevolle en hedendaagse uitstraling. De lichte gevelsteen, contrasterende panelen in kopertint en herkenbare balustrades vormen een sterk architecturaal geheel.

Barl’lo is helemaal klaar voor de toekomst!

Duurzaamheid

Groen leven


BEN energieneutraal Barl’lo schenkt niet alleen veel aandacht aan groenbeleving. Alle appartementen zijn ook BEN (bijna-energieneutraal). Een gemeenschappelijke warmtepomp met grondboring, individuele vloerverwarming en doorgedreven isolatie zorgen voor een optimale energie-efficiëntie.

Door de aanleg van groendaken en een biodiverse landschapstuin geniet elk appartement tevens van ecologisch verantwoord groen.

Buiten en binnen

Maximaal comfort


Bij de uitwerking van Barl’lo werd vooral aan uw comfort en veiligheid gedacht. De wagen wordt maximaal geweerd. Eén centrale toegangsweg begeleidt u tot de ondergrondse parking, van waaruit u met de lift zo in uw appartement stapt. Fietsen krijgen hun plaats in de afgesloten fietsenstalling en voor wie extra bergruimte wenst, zijn er private kelderbergingen voorzien.

Ook aan uw bezoekers werd gedacht. Zij kunnen hun voertuig of fiets stallen op speciaal voorziene parkeerplaatsen. Samen keuvelen in het park en genieten van het leven, waarom niet!

Vraag meer informatie aan

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Maak nu een afspraak, bel 03 877 70 70

Barl'lo

Barl'lo


Barl'lo